33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Nordic Print

Beställde nyss namnlappar till Julius. Det var genom en annons på FB. Jag brukar aldrig klicka på sådana men sidan kändes bra tills jag betalade och det varken behövdes någon dosa och så fick jag ingen mail med bekräftelse.

Edit: mail kom sedan.
Företaget ligger i Norge också och jag kollade inte leveranstid heller så det ska bli spännande och se när eller om dem kommer.

2 reaktioner på ”Nordic Print

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I
    find this topic to be really something that I think I would never understand.
    It seems too complicated and extremely broad for me.
    I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

    Feel free to visit my blog post: erectile dysfunction pills
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = ett