33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

On the country side

Idag åkte vi till Marlborough, det ligger bara en kort biltur därifrån vi bor. På onsdagar och lördagar så har dem en liten marknad på den stora vägen.

Hmm, ja kör inte bil men tror inte vi har speciella parkeringsplatser som detta?

Japp vi bor ute på landet. Jag vet inte heller vad som har hänt med mig. Jag brukar inte vara åksjuk, men jag blev illamående så fort ja satte mig i bilen. Jag trodde först igår att det berodde på flygresan mensamma sak hände idag och jag mådde så illa att när jag kom hem var jag tvungen att kräkas. Jag känner mig fortfarande konstig i magen.

2 reaktioner på ”On the country side

  1. vad fint det var :D
    Och jo det finns speciella parkeringsplatser i sverige beroende vem man har i bilen :) tex för barnfamiljer kan man parkera på en barnfamiljparkering som ligger närmare butiken :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 + tre =