33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Pain

Stackars mig!  Jag har fått ryggont från hell! Det kom igår som en kniv i kroppen när jag och Julius var ute och det försvann inte. Jag fick inte en blund för jag kunde inte ligga bekvämt alls, minsta lilla rörelse och jag kunde känna smärta ut i kroppen. Eller så rörde mannen på sig och det gjorde ont. Jag gick till och med upp och började med ”gymnastik” i ren desperation för att se om det skulle mjukna upp något. Jag ville ta starka tabletter också som jag har kvar från min operation förra året men jag är glad att jag inte tog några. I morse fick jag hjälp att sätta på ett värmeplåster och det har hjälpt. Jag ångrade bara att jag inte satte på den igår natt, då kanske jag hade fått lite sömn.

image

Dem hjälper och kan vara helt klart värda att prova. Jag köpte min i en thaiaffär.  Jag kommer inte ihåg namnet nu men det finns en vid fridhemsplan och så har dem en vid Hötorget på Olof Palmes gata.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× åtta = 16