33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Proteinvåfflor

Våffeldagen idag och jag har ”rejäl” sovmorgon innan jag börjar jobba. Så jag tänkte testa att göra proteinvåfflor.

 

Såhär gjorde jag dem: Blanda 1 skopa proteinpulver ca 30g (mitt är utan smak), 1helt ägg+ 0,5 dl äggvitor, 2 dl osötad mandelmjölk, 4 msk kokosmjöl, 1 tsk bakpulver och 1 msk fiberhusk. Smaksätt efter egen smak, jag tog kanel och kardemumma. Rör ihop allt förutom fiberhusken och värm samtidigt upp våffeljärnet. Rör sedan i fiberhusken och låt smeten svälla någon minut. Den är mer degig7tjockare än vanlig smet. Häll sedan i smeten i våffeljärnet och låt locket vara öppet tills den är färdigstekt på undersidan, då kan du fälla ner locket och låta den bli klar. Häll en klick i mitten och bred sedan ut den jämnt. Blir 4 stora våfflor!

Till dem hade jag mango, blåbär, björnbär, banan och sås gjord på ungefär hälften vaniljkessella och hälften kvarg. Mycket mättande.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 + = femton