33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Resultatet

Jag ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig, borde nästan inte lägga upp denna bild. Och jag vet att det kanske inte syns någon skillnad på mitt hår men jag sade ju även att resan bara börjat och att jag vill göra mina toppar ännu ljusare. Men jag ville ändå låta er se en bild och jag är nöjd med resultatet ”so far”

Håret ser kanske risigt ut och jag med, men jag är inte på  topp just nu. Fotot tog jag dessutom efter en ”session” hos min psykoterapeut som jag går till c:a 2 gånger i månaden nu. Jag är dock inte så nöjd med henne eftersom jag känner att jag inte får rätt verktyg av henne. Eftersom jag verkar må sämre nu.

Nu:

IMG_0990

Före:

IMG_0686
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × fyra =