33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Seriös shopping today

Budgetshopping när det är som bäst. Asda heter stället och jag skulle jämföra det med typ Coop forum eller kommer ni ihåg obs och b&w? Billigt men ändå trendigt, me like! Ja alltsa om man kollar igenom allt noga. Jag kom hem med tva pasar.

Tröttisar på vägen dit. Kolla dem håller handen <3


En hel shoppingvagn med kläder vi ska prova, jag, Alanna och moster. Är vi lika jag och min kusin?


Shopping done!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × nio =