33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Sorrell

Sorrell är en dryck som hör till julen i jamaica ungefär som hur glögg hör till julen här i sverige. Den kan göras både med alkohol eller alkoholfri.

image

Jag gick till en affär i aspudden där en kvinna säljer mestadels afrikanska matvaror men det finns även typiska matvaror som dem har i jamaica där. När jag bad om sorrell så frågade hon om det är hibiskus blommor jag ville ha. Jag vet inte varför hon kallar det för det men det är sorrell.
När jag skulle leta efter recept till drycken så såg jag en bild och där kallar dem det också för hibiskus någonting….så det är väl det kanske? Såhär ser sorrell ut och här har ni länk till hur man gör sorrell http://www.jamaicatravelandculture.com/food_and_drink/sorrel_drink.htm
image
Bild lånad från google.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 × åtta =