33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Stolt mamma

Första luciafirandet! Jag skyndade mig efter jobbet, jag ville absolut inte komma för sent och missa detta. Jag var nog en kvart tidig och det var såklart inte igång prick 3. Alla barnen skall ju klä på sig.

image

På gården hade dem pyntat fint och efter att jag stått och huttrat ett tag så kom dem. Alla barn sjöng ja i stort sett alla utom Julius, haha. Men han dansade eller han stod och dansa till varje låt.

image

Det här var precis när dom kom och ställde upp sig. Trodde först han var ledsen när dem kom gåendes men han var nog bara väldigt blyg.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem + = 13