33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Sweet 18

Min kusin fyller 18 år idag och imorgon så ska vi ha kalas på en restaurang. Så idag när hon var i skolan så pyntade vi lite här hemma med ballonger och Julius blev helt tokig i dem. Han ville dessutom bara leka med dem rosa. Hmmm wonder why? Jag har märkt att han ofta väljer rosa. Inte för att det gör mig något.


Sedan så kommer det bli fullt hus här imorgon efter kalaset då flera av min kusins klasskamrater är på internat och dem som är ansvariga ( vet inte vad det kallas på svenska) vill inte vänta uppe på att dem ska komma. Så min moster var tvungen att hitta ställen som tjejerna kan sova, tur att min moster har ett stort hus. Min kusin valde att vara hemma då hon bara bor en halvtimme ifrån och speciellt nu då hon kan köra bil.

Hon älskar pingviner och har en gosedjurspingvin som hon har haft i flera år som också får följa med på alla resor. Tårtan kom idag.


En exakt kopia av gosedjuret och den är mycket större än den ser ut.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × = tjugo åtta