33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Tattoos done

Sådär då är man äntligen hemma! Idag har jag varit tidigt ute för jag kom på att jag behöver en outfit till imorgon där inget sitter åt mot mina tatueringar ifall det skulle ömma. Nu fick jag i alla fall ok att jag kunde ha tajta brallor imorgon om jag kör med plast på. Jag ska på konsert i morgon! Det ska bli nice!

Sedan så vid 14.00 var det dags för mig att göra mina tatueringar, jag hade lite ont i magen för fram till det sista hade jag sådan beslutsångest över hur mina rosetter skulle se ut. Jag har alltså gjort två rosetter och idag fick jag dessutom för mig att jag plötsligt ville ha i färg och mer oldschool och inte en verklig i gråskala. Men mest magont hade jag nog för att jag precis inte fått den responsen man vill höra som snyggt, coolt, fint när jag berättat om min idée utan dem flesta jag berättat för har sett så tveksamma ut, eller sagt andra tråkiga kommentarer som man inte vill höra innan man ska gaddasig. Hursomhelst har jag haft denna idé i ett par år nu och jag vet vad den står för och dem är för mig främst.

Jag glömde be tatueraren ta kort innan han satte på plasten så ni får ha tålamod med bild.

4 reaktioner på ”Tattoos done

  1. Så kan det va med tatueringar men det är du som ska tycka om dem och inte andra. Det har väl ingen betydelse vad andra tycker. Kram

  2. Okej:) har fått för mig att det håller sig snyggare med gråskala, och att man kanske inte blir lika less:P så mina är svartvita också!:)

  3. Tack så mycket :))) Dock var jag trött och lite otydlig igårkväll tror jag. För jag gjorde i gråskala tillslut, men jag älskar dem!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 4