33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Torsdag

Jag är så trött idag, vet inte varför och så är min mage fortfarande konstig och så har jag huvudvärk. Jag orkar verkligen inte göra något. Julius älskar att vara här, kanske för att det finns så stora ytor för honom att springa.

Idag åkte vi först och hälsade på min kusin i hennes skola, lite Harry Potter style.


Flickor i skoluniform.

Lite av min kusins konst


Sedan tog vi med henne eftersom hon hade en fyra timmars rast och åkte in till Devizes och han med lite shopping och sedan lunch.

Gaah, annu mera onyttig mat!

Devizes
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 6 = ett