33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Trött morsa

Det var jag i allafall när jag vaknade. Jag envisas ju med att jag vill fortsätta amma, helamma, och egentligen börjar det nog luta åt sitt slut. Dem senaste nätterna har jag märkt att mjölken inte räcker till vilket det brukar då Julius ofta sover 6 timmar men nu har han inte blivit mätt på det och dem två senaste nätterna har han vaknat kanske varannan eller t.o.m varje timme och vill amma lite medvetet då jag inte har gett honom ersättning för att jag vill att han skall amma ofta så att min mjölkproduktion sätts igång. Så sedan igår så tror jag att jag ammade varje timma. Igår så var jag även på babyproffsen och köpte bland annat nya storlekar på ”napparna” till nappflaskorna och gav honom en flaska i morse och slurp sade det och han åt upp allt och fortsatte sedan amma lite till efter det. Jag tror bara han har tömt hela flaskan 2 gånger med mig innan.

Jag tror att jag måste våga ta steget att gå ifrån amning, det är ju så bekvämt, maten finns ju alltid där och alltid redo. Jag tycker det känns så jobbigt att hålla på att ta med allt om man ska gå ut och allt ska förberedas och då hinner Julius bli ledsen. Självklart kommer ju rutiner komma då man vet när Julius kommer amma och man blir bekväm med att ta med sig allt och så vidare men just nu känns det bara jobbigt. När man inte är van…ååååhh jag vill inte…jag önskar att jag hade fortfarande mjölk….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × = sjuttio två