33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Update:

Jag hämtade mina byxor idag, Gina är verkligen snabba med sina leveranser! Tyvärr var dem för stora, jag tog storlek 40 men dem åkte av när jag gick. Eller så har jag tappat vikt men troligtvis är dem stora i modellen.

Men dem såg ut som skinn, inte plastiga (som dem verkar vara på bilden) utan riktigt snygga, jag kan rekommendera dem! 61679129602_m
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = två