Add Comment Register

Ursäkta….

….min frånvaro. Har ibland svårt att få till tid eller snarare väljer jag bort bloggen med flit när jag helt enkelt är trött eller mår inte bra.
Men så lyckades jag med något jag aldrig trodde skulle hända. Mobilen dök i toaletten. Den ska tåla vatten men den föll från hög höjd och både baksidan och vattnet lossnade. Så den har fått ligga på tork. just nu funkar den för jag bloggar från mobilen nu.

image

Jag gick ut en sväng i fredags. Det blev en flopp vi kom och gick typ. En kompis till min man skulle uppträda så vi åkte med han till stället, han kom och hämtade oss seeent för han vill inte hänga på stället utan bara göra sitt uppträdande. Sen när han var klar skjutsade han hem oss. Så va det med det. Håll tummarna eller be för mig och min mobil att den överlevde detta dopp.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − 1 =

33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.