33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Vakna på natten, igen…

Jag tyckte att Julius har börjat vakna på natten igen, ganska ofta. Denna återkommande beteelse?!

Så igår började jag grubbla lite på om han behöver äta mer mat och gav honom ytterligare en portion precis innan läggdags. Mycket riktigt så sov han hela natten och vaknade 8.30, åt och somnade om och vaknade 10.30. Han somnade nog vid 22.00 igår.

I morse när jag skulle göra gröt så upptäckte jag att det var ett paket vanlig gröt. Innan det så hade jag börjat ge honom fullkornsgröt. Så det måste ju ha mättat mer. Vilken tur att den vanliga gröten är slut så att vi kan börja med fullkornsgröt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ nio = 12