33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Varje dag är Valentines day

Älsklingen överraskade mig med en ”tidig” alla hjärtans dag present. Jag blev överraskad kan jag säga. Jag fick det på morgonen en av dagarna då jag vabbade. Parfymen är rätt så stark när man precis sprayar på den men sen blir den lättare och helt i min smak. Jag provade badskummet och den var väldigt dryg. Det behövdes bara lite för att det ska bli skum och god doft.


Jag kände mig huslig och Julius ville baka så tillsammans bakade vi en supergod chokladkaka med kokostäcke.


Jag vet att han blir glad och gillar när jag bakar och Julius tycker att det är kul att baka.
 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × = 4