33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

WTF

Är sommaren slut redan? Har det ens varit någon sommar? Det här är ju riktigt deprimerande.

Något jag även var igår. Jag kände mig väldig nere igår? Kunde inte riktigt placera vad det berodde på, vilket gjorde att jag även gick och grubblade på massor.

Inser nu att det kanske berodde på vädret eller att min mens kommer snart?

Jag är väldigt trött också, Julius envisas med att vakna  runt 3.30 varje natt sedan en tid tillbaka, jag tar hellre att han sover hela natten och vaknar 6 typ för då får jag i allafall sova längre i sträck. Inte nog med det så somnar jag inte själv föränn runt 2.00 tiden så ni kanske förstår att man blir trött.

Det går inge vidare med träningen heller men ny vecka imorgon så nytt försök!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 × ett =