33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Yess

En till liten seger….jag fick pengar för det tråkiga som jag råkade ut för. Trodde inte att brottsoffermyndigheten tog en självrisk på 1500:- men man ska inte klaga på det lilla extra man fick ut.

Edit: Det var ingen man utan en påtänd liten psykopatisk tjej…låter värre om det vore en man men fy fan vad rädd jag var dem korta minutrarna innan jag stoppade och kunde  hoppa in i en taxibil.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 4 = fem