Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes december 2010 och Lova som föddes oktober 2012. En mammabloggare med skinn på näsan och en skötväska på armen. Jag bloggar om allt ifrån livet som tvåbarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Avokado

Jag och Lin har planterat en avokadokärna. Jag har aldrig provat att göra det förut så det ska bli spännande att se om vi lyckas få det att fungera. Så här gjorde vi:

Vi tvättade avokadokärnan och lät den torka i 2 dagar.  Sen gjorde vi ett litet snitt i kärnans båda ändar så att vatten kan komma in. Vi fyllde på jord och la i avokadokärnan så att cirka 1 centimeter av toppen sticker upp ovan jord. Vi vattnade så jorden är fuktig.  Sen tog vi en plastpåse med andningshål över krukan, det ska hålla jämn fuktighet.

Nu är det bara att vänta.

IMG_1946.JPG

IMG_1947.JPG

Don’t worry Be happy

Nu händer det saker! Ansökningspappren till utbildningen är inskickade, så nu håller jag tummarna. Planering på bloggen pågår för fullt. Det kommer hända lite spännande saker. Hemma planeras det också. Jag bläddrar i varenda inredningstidning jag kan hitta, googlar och letar inspiration. Nu ska det bli fint här hemma. Fler fondväggar ska upp, köket ska göras klart, barnens rum ska få mer dekoration på väggarna. Jag älskar att inreda! Massa bollar i luften just nu. Är så roligt och spännande. Nu fick jag lite ny energi, vilket var precis vad jag behövde. Hösten har känts lite grå och dyster, men nu ser jag en ljusning.

Framtiden ser positiv ut!

YouTube Preview Image

 

My true love

Nu har jag en ny favorit. Jag tror att jag är kär. Den här skötväskan är så himla snygg! Zebra Sunshine heter den och även den kommer från Elodie Details. Jag älskar verkligen deras produkter. Synd att det är så långt kvar till julafton, för den här önskar jag mig av tomten. Den kan man ha med sig även när barnen inte är med och använda som en vanlig handväska. Den som ger mig den här väskan kommer vara min allra bästa vän för alltid. Någon frivillig?

Pretty please….

zebra sunshine elodie details zebra sunshine zebra sunshine skötväska

Det man inte alltid ser…

På morgonen när det är dagg kan man se alla spindelnät som man annars inte ser lika lätt. Jag tycker att det vackert samtidigt som det är lite läskigt och äckligt. Jag har spindelfobi så det kryper lite i kroppen när jag ser alla spindelnät. Imorse tittade jag ut genom fönstret och såg något på studsmattan. Hela nätet såg lite luddigt ut. Min första tanke var att det säkert är spindelnät, så jag bestämde mig för att ta en närmare titt.

IMG_1961.JPG

Japp, nog är det spindelnät minsann. Massor med spindelnät. Runt hela nätet!

IMG_1965.JPG

Lite här och var kan man även hitta ”riktiga” spindelnät.

IMG_1964.JPG

IMG_1963.JPG

Plötsligt försvann all lust att hoppa studsmatta. Någonsin igen.

Kanske är dags att ta ner studsmattan för i år…

Mer inspirerande läsning: