Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes december 2010 och Lova som föddes oktober 2012. En mammabloggare med skinn på näsan och en skötväska på armen. Jag bloggar om allt ifrån livet som tvåbarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Lördagsnöje

Igår satt jag och gjorde i ordning några möbler till dockhuset. Vi har ett Lundby dockhus som står i källaren och jag tänkte ta upp det till Lin igen. Nu börjar hon bli större och hon leker med dockhus med sina kompisar, så nu är det dags att ta upp huset igen.

En garderob, en säng och en liten pall fick ett nytt utseende. Vi har några möbler till som jag tänkte måla, sen köper vi resten nytt. Det som fattas i huset är köks- och badrumssaker. Och nya dockor. Tur att det är jul och födelsedag snart, nu vet jag några saker till som jag kan skriva upp på Lins önskelista.

Så här blev mina renoveringar:

IMG_2826.JPG

IMG_2835.JPG

IMG_2827.JPGIMG_2833.JPG

IMG_2838.JPG

Äckligt!

Jag tänkte att jag skulle prova något nytt. Det var dumt gjort. Dom här var riktigt äckliga. Lin som älskar chips smakade en halv och lade sedan grimaserande tillbaka den andra halvan i skålen. Jag förstår henne. Dom här chipsen, eller vad man ska kalla dom, åkte rätt ner i soporna.

Blä!

IMG_2816.JPG

Something Black is coming

Nu händer det spännande saker!

a45b1d81-a4f5-4e26-a1ee-3399010c2913

Hemligt meddelande..

Jag fick precis ett mystiskt meddelande skickat till mig och det verkar som att ett gäng rock-kids kommer att ta över Jollyrooms lokaler under Black Week. Nedan följer meddelandet från en av rock-kidsen…

Tjena alla läsare! 

Jag heter Chanelle och ska tillsammans med mitt rockband Blackweek ta över Jollyrooms huvudkontor i en vecka. Vi kan tyvärr inte avslöja för mycket då Jollyroom kanske läser detta inlägg men vi har något stort på gång… Men jag kan säga såhär:
VI KOMMER KROSSA PRISERNA!
//Chanelle från Blackweek

Så håll utkik på Jollyroom. Ett rykte säger att det drar igång imorgon söndag den 23 kl 00.

Missa inte detta! Klicka på länken nedan så kommer ni direkt till Jollyrooms hemliga sida:

www.jollyroom.se/blackweek

Mer info kommer inom kort, så håll utkik…

Mer inspirerande läsning: