Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes december 2010 och Lova som föddes oktober 2012. Är nu gravid med nr 3 som är beräknad 16 september. En mammabloggare med skinn på näsan och en skötväska på armen. Jag bloggar om allt ifrån livet som tvåbarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register
Annons

Jag läcker!

Just nu känns det som om jag läcker lite här och där, både luft och vätska. När jag satt och åt frukost kände jag hur jag blev blöt om tröjan. Direkt kände jag att ”Jaha, nu börjar det”. Jag läcker mjölk. Det känns väldigt tidigt att det ska börja komma ut mjölk redan, det är många veckor kvar. Jag minns inte när det började komma mjölk när jag var gravid dom andra gångerna. Jag tror inte att det var så här tidigt. Jag tror inte heller att det bara kom, utan det var mer om jag tryckte som det kunde komma ut lite vätska, men det var nog inte förrän runt vecka 30. Om det ska fortsätta så här kommer det bli en blöt sommar för mig.

Mjölk någon?

images-2

Annons

Bebiskläder

 Nu har jag tagit upp alla bebiskläder i storlek 50 och 56. Ja, jag vet att det är väldigt tidigt. Det är bara vecka 25 idag, men jag ville ändå ta fram så jag vet vad vi har. Jag ska tvätta kläderna och lägga i byrån. I helgen ska jag hämta lite mer kläder hos lillasyster. Jag ser verkligen fram emot att få ta fram och använda kläderna igen. När jag tittar på dom har jag svårt att förstå att Lin och Lova har varit så små.

Åh, kan det inte bli september nu!

Annons

Måla naglarna på jobbet

Jag vet inte om det är jag som är gnällig, men jag tycker inte att man sitter och målar naglarna på kontoret när man sitter i ett kontorslandskap. För mig tillhör det vanligt hyfs. Det luktar väldigt mycket när man målar med nagellack, så jag tycker åtminstone att man frågar sina kollegor om det är okej innan man börjar. Sitter man dessutom mittemot en gravid kvinna kanske man ska tänka till lite innan. Måla naglarna gör man hemma, inte på arbetet!

Vad tycker ni? Okej eller inte att måla naglarna på jobbet?

 

Annons

Me&I

I söndags var jag på Me&I event hemma hos Rose-Marie (mera känd som Bambi). Jag blev inbjuden av min lillasysters barndomsvän. Det var ett väldigt trevligt event med olika bloggare. Rose-Marie hade bakat, och fikabordet var fullt av godsaker!

Bilderna på fikabordet är lånade av Bambi.

blabarscheesecake-sagaform-lyxfikaevent-hemmsgjord-egna-vimplar jordgubbscupcakes-vaniljcupcakes-chokladcucpakes-lyxfikaevent silviakaka-glutenfri

Först blev det lite fika med alla trevliga tjejer.

Sen var det dags för visning av kläderna. Jag älskar Me&I så jag var väldigt nyfiken på att se kollektionen. Jag blev absolut inte besviken. Som vanligt är det mycket färger och mönster, vilket är en av anledningarna till att jag gillar deras kläder så mycket.

 Efter att ha tittat på kollektionen, fikat och gjort en beställning (vad det är får ni se när det kommer) var det dags att åka hemåt. Alla fick med sig två goodiebags och en GlossyBox som Rose-Marie och Sofie hade ordnat.


  
  

Den här supersmarta vattenbehållaren från Sagaform som man kan lägga frukt i använder jag på jobbet varje dag nu. Jag har haft i melon, gurka och apelsin hittills. Får se vad jag provar imorgon.

 Det var ett jättetrevligt event. Stort tack till Sofie och Rose-Marie!

Mer inspirerande läsning: