Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes december 2010 och Lova som föddes oktober 2012. En mammabloggare med skinn på näsan och en skötväska på armen. Jag bloggar om allt ifrån livet som tvåbarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Ja eller nej? Ja eller nej?

Jag har fått ett erbjudande som jag inte vet om jag ska tacka ja eller nej till. Det låter roligt, men jag måste väga fördelar mot nackdelar. Det kommer ge mig och min blogg lite mer publicitet, men samtidigt så lämnar jag ut mig själv lite. Jag har inte mitt namn på bloggen. Jag lägger inte så ofta ut bilder på mig själv. Om jag tackar ja så kommer många se mig. Jag har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra. Ska prata med sambon och höra hans åsikt. Jag tror att jag ska tacka ja. Kanske. Jo. Eller? Åh vad svårt!

To be continued….

Rabatt på sulkys

Fram till klockan 17 ikväll får man 20% rabatt på alla sulkys på Jollyroom.

IMG_1663.JPG

Rabatten gäller även på redan nedsatta priser.

Jag hittade den här fina sulkyn från Elodie Details som var nedsatt från 2399 kronor till 1995 kronor. Med rabatten på 20% blev det 1596 kronor. Jag sparade 803 kronor jämfört med om jag hade beställt den till fullt pris, vilket är vad den kostar i många andra butiker jag har kollat på.

IMG_1662.JPG

Så nu har vi snart äntligen en sulky vilket är mycket smidigare än att dra med sig vår stora barnvagn varje gång vi ska iväg.

Skitdag

Jag tycker inte om att åka tunnelbana. Att åka tunnelbana ovanför jord går bra. Under jord tycker jag är obehagligt. När det blev stopp i tunnelbanan på väg hem från jobbet och min tunnelbana stod i en tunnel fick jag lite smått panik. Att föraren meddelade att han inte visste hur länge vi skulle bli stående gjorde inte saken bättre. 20 minuter stod vi i tunneln. 20 minuter som kändes som en evighet under vilken jag satt och hyperventilerade. När vi väl fick komma fram till plattformen fick vi veta att det var stopp och hade man bråttom fick man söka andra resvägar.

Så färden fortsatte med buss. Två bussar för att vara mer exakt. Resan till Centralen som brukar ta 15 minuter tog istället över en timme. Vilket gjorde att jag missade mitt tåg hem. Som tur var gick det ett annat tåg som jag kunde ta en bit. Som tur var har jag världens bästa sambo som lassade in barnen i bilen och hämtade mig vid den stationen. Istället för att vänta på nästa tåget hem och komma hem 20.45 så kom jag hem 20.15.

06.30 gick jag hemifrån. 20.15 kom jag hem. Idag hatar jag mitt jobb lite extra. Idag tycker jag inte om SL. Eller måndagar. Eller folk som nyser utan att hålla för på tunnelbanan.

Idag är jag bitter, arg och trött. Vilken jävla skitdag rent ut sagt.

Vinn ett smyckeskrin från Onlinedesign.se

Nu är det dags för tävling i bloggen. Det var länge sedan jag hade en tävling så nu kände jag att det vore roligt att ha en tävling inför hösten.

En lycklig läsare kommer vinna ett jättefint smyckeskrin i trä!

Smyckeskrin_i_tr_5379f55b2b9d0_200x200 show_image_in_imgtag.php

 

I skrinet finns en löstagbar låda som är indelad i åtta små fack. Sex mindre (knappt 4x7cm) och två större (ca 7×8,3cm). De är ca 3,5cm djupa. Hela lådan med fack kan man lyfta på.  Under lådan kan man även lägga smycken på botten av skrinet. Mellanrummet är ca 4cm. Storleken  på smyckeskrinet är 25x17x(h)10cm.

För att ha chans att vinna smyckeskrinet behöver ni endast göra följande:

Gilla tävlingen genom att trycka på Gilla-knappen nedanför inlägget. Svara sedan på frågan ”Vad har Onlinedesign för telefontider?”. Svaret på frågan hittar ni på www.onlinedesign.se. Lämna svaret i en kommentar nedanför. Glöm inte lämna mailadress, så jag kan kontakta vinnaren.

Tävlingen avslutas 22 september

Mer inspirerande läsning: