Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes december 2010, Lova som föddes oktober 2012 och Saga som är född i september 2015. En mammabloggare med skinn på näsan och en skötväska på armen. Jag bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register
Annons

The incredible face mask

Jag har läst mycket om masken The incredible face mask och så jag var väldigt förväntansfull när jag skulle prova den. Masken är från May Beauty. The incredible face mask är en ansiktsmask som ska ta bort pormaskar, död hud och motverka orenheter.

Med ansiktsmasken följer det med en liten pensel. Penseln använder man när för att applicera masken på ansiktet. Väldigt smidigt då man slipper bli kladdig om händerna. Applicera masken på tvättat men torrt ansikte men undvik områdena kring ögon, mun och hårfäste. Vill man inte ha masken i hela ansiktet kan man applicera bara näsa, kinder och panna istället, som ju brukar vara problemområden för många.

Masken ska sitta på i 40 minuter. Se till så att hela masken har stelnat innan det är dags att ta av den. Under tiden man väntar kan man tex titta på ett avsnitt av Orange is the new black. Jag är inne på fjärde säsongen och är helt fast i serien.

Masken tas av genom att man drar av den. För att lättare få av den kan man grimasera med ansiktet. Jag märkte att ju mer jag grimaserade desto mer lossnade masken och det blev lättare att dra av den. Så gör ansiktsgymnastik och gör så många grimaser som du bara kan.

Sen är det bara ta tag i en flik och dra av masken. Det känns lite när man tar av masken, det kan jag erkänna. Lite småhår följer med när man tar av masken och det kan göra lite ont. Som när man drar av ett plåster ungefär. Men det går väldigt snabbt och enkelt att dra av masken.

Efteråt kändes huden alldeles len och fräsch. När jag tog av masken kunde man se alla orenheter som satt fast på insidan av masken, så den tar verkligen bort pormaskar riktigt bra. Det känns att huden är mycket renare än innan. Även när man som jag blir lite äldre (man ska inte prata om en kvinnas ålder men jag är 37 år) så behöver man rengöra huden ibland. Man får fortfarande pormaskar och orenheter, så jag kan verkligen rekommendera masken även till oss lite äldre kvinnor. Den är inte bara för ungdomar.

Just nu får ni 30% rabatt om ni anger koden Tatyanaface30 när ni beställer ett testpaket. Testpaketet  innehåller fem masker, pensel och hudguide och kostar vanligtvis 249 kr, med rabatten får ni allt för endast 173 kr. Länk hittar ni här.

Annons

Vinn fyra biljetter till Cirkus Scott

Nu är det dags för tävling igen, med en riktig lyxvinst!
img_9334.jpg

För första gången så gästar figurerna Babblarna Cirkus Scott, Sveriges Största Cirkus.

Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo kommer att uppträda tillsammans med språngbrädeshoppande och trapetsflygande cirkusartister. Busa med vackra välskötta cirkushästar, dansa med Cirkus Scotts dansare, ponnyer och hundar. Under sitt äventyr i Cirkus Scotts manege möter de även grisar, getter, magiker och en tvättäkta cirkusprinsessa!.

Självklart kommer de även sjunga och dansa till Babblarnas fantastiska musik. Tre duktiga sångare med åtta musiker spelar all musik live.

Nu har en av er chansen att vinna ett VIP- paket med fyra biljetter till Cirkus Scott på Gärdet i Stockholm och se Babblarna.
I vinsten ingår dryckes och popcornbiljetter samt fyra biljetter som går att utnyttja bland Cirkus parkens alla aktiviteter. Efter föreställningen får man givetvis fotas och hälsa på Babblarna.
För att vara med i tävlingen:
Svara på frågan När har Babblarna på Cirkus Scott premiär? Lämna ditt svar i en kommentar nedan och skriv även vem av Babblarna som är din favorit. 

 

Tävlingen avslutas 31/8 kl 23.59

 

 

 

 

 

 

Annons

Gymnastikpåse 

Det var en lycklig tjej jag hämtade hem från första skoldagen. Hon ville inte gå hem och önskade att det ska vara onsdag snart så hon får gå tillbaka igen. Hon älskar skolan vilket är jättebra. Hoppas att det fortsätter vara så. Ännu gladare blev hon när hon kom hem och upptäckte att hennes gympapåse som jag beställde från Lovelly låg i brevlådan. Nästa vecka börjar gymnastiken för Lin i skolan och då behöver hon en gympapåse, inneskor och gympakläder. Nu är gympapåsen klar, kläderna handlade vi förra helgen och på lördag ska vi handla skor. Sen är hon redo för sin första gymnastiklektion.

Gympapåsen är ekologisk och finns i flera olika motiv. Ni hittar alla motiven här.

Annons

Första dagen

Nu har jag lämnat Lin i skolan för sin första dag i förskoleklass och Lova på förskolan för sin första dag på stora avdelningen. Våra små tjejer har plötsligt blivit stora. Vi har ett skolbarn nu. Det känns nervöst och oroligt. Hon ska klara sig själv nu. Vara en stor tjej. Det var med en klump i magen och tunga steg jag gick från skolan. Hemma sitter jag och Saga nu själva. I ett stort hus alldeles ensamma.

Det känns tyst och tomt.

Mer inspirerande läsning: