Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes december 2010 och Lova som föddes oktober 2012. Är nu gravid med nr 3 som är beräknad 16 september. En mammabloggare med skinn på näsan och en skötväska på armen. Jag bloggar om allt ifrån livet som tvåbarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register
Annons

Jag älskar honom!

  Jag har världens bästa sambo!

Medan jag och tjejerna var uppe hos min styvmamma på landet och tog det lugnt så har han haft fullt upp här hemma. Han har satt upp gardinerna i köket. Slipat  och oljat köksbordet. Köpt och satt upp en ny studsmatta (vår gamla blåste ju iväg och gick sönder). Köpt en pool så vi kan bada nu när värmen äntligen kommer.

Och det bästa av allt. Han hade en överraskning till mig, och jag började nästan gråta när jag såg den. När vi har varit borta har han byggt en husbokhylla till lekrummet! Precis en sådan jag ville ha. Den blev tom finare än någon av dom jag har sett som man kan köpa. Jag har ju letat överallt efter en men det har verkat omöjligt att hitta en. Så bygger han en när jag är borta, det kallar jag verkligen kärlek.

 
Dockorna har börjat fått flytta in. Det kommer bli ett stort dockhus till att börja med. Jag har beställt nya möbler till dockorna som ska få flytta in också.

Sambon ska sätta fast en baksida på bokhyllan. Sen har jag och Lin köpt dekorpapper som vi ska ha som tapet i dockhuset. Det kommer bli så fint när det är färdigt.

Jag är så glad just nu! Det är inte konstigt att jag älskar honom. I år firar vi 12 år tillsammans. 

Han är världens bästa ♥

Annons

Semester

Jag, Lin och Lova är hos min bonusmamma. Jag har semester och barnen har sommarlov. Vi njuter av lugnet och att inte ha några måsten. Vi var alla i behov av lite ledighet. Fyra veckor ledighet har jag framför mig. Det ska bli så skönt.

Semester. Bästa ordet som finns.

   

Annons

Avskedspresent till dagisfröken 

Lins ena fröken ska sluta och börja nytt jobb, så vi ville ge henne en present som tack för den här tiden. Jag tycker om att ge något som är lite personligt. Att bara ge choklad eller blommor tycker jag är tråkigt. Att ge en present behöver inte bli så dyrt, vilket många tror. I avskedspresent fick hennes dagisfröken detta av oss:

Ett kort med texten Tack för att du har hjälpt mig att växa. Lin fick själv skriva sitt namn i kortet.

Sen köpte vi en kruka på ICA som Lin fick först måla. Hon valde att måla den rosa. Tre gånger målade hon för att det skulle täcka. Sen klistrade hon fast små blommor på kanten och målade små teckningar som vi klistrade fast på sidan. Att göra små teckningar var hennes egen idé, och jag tycker det gjorde krukan ännu mer personlig. Krukfatet målade hon gult och lila.
  

I krukan planterade vi små smultronfrön. Vi planterade dom en vecka innan vi skulle ge presenten, och dom hann precis börja komma upp lite vilket var jätteroligt.

Så här blev hela presenten. Jag är nöjd och hennes dagisfröken blev jätteglad. Lin var så stolt över krukan och tyckte det var roligt att få ge något som hon själv hade gjort.

Att köpa present till dagispersonalen behöver inte bli dyrt, och man kan göra fina personliga presenter. Och det är mycket roligare att ge bort tycker jag.

Annons
Mer inspirerande läsning: