Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

100 burpees på 100 dagar

Min sambo har utmanat mig. Vi ska båda klara 100 burpees på 100 dagar. Första dagen gör man 1 burpee. Andra dagen gör man 2. Tredje dagen gör man 3. Varje dag lägger man till en. Efter hundra dagar ska man kunna göra hundra stycken. Vi började igår. Idag har jag gjort mina två. Det var ju hur enkelt som helst. Jag är ändå lite tveksam till om jag verkligen kommer klara av att göra hundra burpees. Men jag har antagit utmaningen, och jag kan ju inte låta sambon vinna. Är alldeles för dålig förlorare för det.

Om ni inte vet vad en burpee är (vilket jag inte gjorde innan), kan ni titta på filmen nedan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_Dq_NCzj8M[/youtube]

2 reaktioner på ”100 burpees på 100 dagar

  1. Man får dela upp dom under dagen. Annars skulle jag nog aldrig klara det. Om man skulle missa en dag, måste man ta igen det dagen efter. Så missar man tex dag 10, måste man dag 11 göra 21 stycken.

  2. Hur är reglerna? Ska de hundra göras i ett eller får ni dela upp de på en heldag? Min sambo sa ”Jag hade klarat det men inte du”, naturligtvis blev det då också en utmaning här haha. Men måste veta reglerna som sagt :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 0