Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

13 år av saknad

Idag för 13 år sedan började dagen som vanligt. På kvällen förändrades mitt liv för alltid. På kvällen kom telefonsamtalet som drog undan mattan under mina fötter. På kvällen fick jag veta att min pappa inte fanns mer. I ett väntrum på sjukhuset hade hans liv tagit slut. Två veckor senare fick vi veta varför. Obduktionen visade att det var hjärtmuskelinflammation. Med tron att det var magsår hade pappa åkt in till sjukhuset, för att aldrig mer komma hem. På kvällen ringde min bonusmamma mig från sjukhuset och berättade att pappa var död. Han fanns inte mer.

När jag fick barn blev saknaden större. Sorgen att Lin och Lova aldrig får lära känna sin morfar kommer nog alltid finnas. Fast det har gått 13 år är saknaden fortfarande stor. Fortfarande får jag tårar i ögonen när jag skriver den här texten.

På sjukhuset öppnade lillasyster fönstret så du kunde flyga ut. I våra hjärtan lever du för alltid kvar.

Saknar dig pappa.

En reaktion på ”13 år av saknad

  1. Så tråkigt, beklagar verkligen. Jag har inte heller min pappa i livet, men jag har min farmor som verkligen är viktig i barnens liv och som jag alltid haft nära istället. De har även världens bästa ”Moffa Lars” som funnits i hela deras liv som jag verkligen är tacksam över! Men du verkar vårda minnet av din pappa så fint och han verkar så närvarande som det bara går i Lin och Lovas liv. Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 3