Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

30 day squat challenge -Dag 3

Idag var tredje dagen. Dags för 60 stycken och det känns verkligen. Dock tycker jag att det känns mer i baksidan av låren än i rumpan, så jag undrar om jag gör fel. Jag har även funderat på om man måste göra alla på en gång, eller om man kan dela upp det. När man är uppe i tex 100, kan man göra först 50 och sen 50 till några timmar senare? Är nog bäst att kolla upp det.

Imorgon är det vila, vilket passar perfekt, för då fyller jag år!

Nu är det godnatt för min del.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − fyra =