Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Angående bloggsamarbeten

Som bloggare blir man ibland kontaktad av företag som vill inleda samarbeten, vilket är jätteroligt. Jag har en hel del samarbeten med olika företag, men jag tar inte alla erbjudanden jag får. För att kunna ha ett samarbete med ett företag måste det vara en produkt som jag kan stå för. Som exempel kan jag ta ett företag som kontaktade mig idag. Jag kommer inte nämna företaget vid namn. Företaget ville sponsra mig med deras produkt mot att jag gjorde inlägg och länkade till dom. Först tyckte jag att det var kul att dom hörde av sig men när jag tittade närmare på produkten så insåg jag att jag inte kunde rekommendera den. Produkten är en hjälm till barn, men tyvärr har den inte gröna spännet.

För barn upp till 7 år rekommenderas en hjälm med grönt spänne. Den ger samma skydd som en vanlig cykelhjälm, men har ytterligare en funktion i det gröna spännet som går upp vid en viss belastning. Spännet öppnas om barnet fastnar i en klätterställning eller liknande, och är till för att förhindra kvävningsolyckor. Risken för att spännet ska gå upp vid en cykelolycka är liten. Tester visar att den kraft som uppstår i hakbandet/spännet vid en simulerad omkullkörning ligger långt under den angivna öppningskraften för småbarnshjälmens hakband/spänne.

Även om hjälmen var tänkt för cykling känner jag att jag inte kan rekommendera den. Jag använder endast hjälmar med grönt spänne till våra barn, och då kan jag inte rekommendera en utan grönt spänne till andra föräldrar. Även om det är kul att få saker så måste jag kunna stå för det jag skriver. Och det hade jag inte kunnat göra med den produkten. Så när jag rekommenderar en produkt vet ni att jag skriver ärligt vad jag tycker, och att jag kan stå för att produkten är bra.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − tre =