Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Annons
Add Comment Register

Award till lilla mig

Jag har fått en award av Bitterpappan med motiveringen:

Lilla Ladys blogg bjuder på det mesta. Väldigt läsvärd blogg.

blog_award

Det här var så oväntat, jag har inte hunnit förbereda något tacktal. Åh, nu kommer tårarna. Andas, andas.

Jag vill tacka min mamma som födde mig, min sambo som har hjälpt mig med designen. Alla mina läsare (alla 3) och min familj. Sist men inte minst vill jag tacka Gud som gjorde att jag vann.

Nej, skämt åsido. Det är alltid kul att höra att någon uppskattar det man skriver. Nu är det meningen att jag ska ge denna award vidare till fem andra bloggare, så dom också får känna sig uppskattade och underbara. Jag tänkte ge en award till Miss Joi, men hon har redan fått en, så jag får ge hennes till någon annan. Mina awards går till:

My Miracle– Hon väntar sitt andra barn och är roligt att följa med på resan till barn nummer två.

Mitt liv som jag– En tjej som gått igenom 3 missfall och som fortfarande kämpar efter sitt efterlängtade plus. Jag håller tummarna för henne!

Caro– En blogg som jag kikar in på då och då. Väldigt mysig och familjär blogg.

Loves morsa– En blogg av en härlig tjej med humor och skinn på näsan.

Tessie– Mamma till söta lilla Liam. En mysig blogg med mycket bilder.

Så, nu är det er tur. Skicka vidare! =)

Annons

2 reaktioner på ”Award till lilla mig
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 6 = elva

Annons