Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Barnprogram jag ogillar

Lin och Lova tittar på en del barnprogram och det finns både bra och dåliga barnprogram. Några som dom tycker om tycker jag inte alls om. Jag är med och bestämmer vilka program dom får titta på för det mesta, men ibland får dom titta även på sådana program som jag inte tycker om. Allt beror på varför jag inte tycker om programmet. Om jag inte anser att programmet är bra för dom får dom såklart inte se, men det finns några program jag inte tycker om men som dom ändå får se på. Program som jag avskyr, men som dom tycker om och som jag inte tycker är skadliga för dom. Här är några av dom:

Masha och björnen

  

Lova älskar Masha och björnen men jag avskyr den där lilla irriterande ungen. Hon är egoistisk och bortskämd. Allt är bara jag vill, jag ska ha. Hon förstör saker utan att bry sig. Jag har lust att ta henne i örat och lära henne lite hyfs.

Den lilla prinsessan 

  

Snarare den lilla sura prinsessan. Inga mer ord behövs.

Dora och Diego

  

Alla deras irriterande sånger. Jag kan dom i sömnen och drömmer mardrömmar om dom. 

 ”Ryggsäck, ryggsäck, Ryggsäck, ryggsäck, ryggsäckar är packade med mer än blott en grej, allt som du behöver kan jag skaffa fram åt dig”

”Jag är kartan, jag är kartan, jag är kartan, jag är kartan, jag är kartan, jag är kartan, JAG ÄR KARTAN!”

”Kom igen let´s go, allihopa vi gå, kom igen sluta hasa, jag vet att vi kan klarat”


Supertrion

  

Här räcker det att säga en mening, sen förstår alla föräldrar som har sett programmet:

”Vad funkar bäst? Teamwork!”


Vilka barnprogram finns på er lista?

3 reaktioner på ”Barnprogram jag ogillar

  1. Idiot… Varför tror du just masha o Björn samt Den Lilla Prinsessan är producerade på det sättet? Släpp TVn/ipaden/Youtube mm. och LEK med dina barn istället!

  2. Alla de du skrivit haha! När jag var liten kom jag ihåg att jag ogillade ett barnprogram som hette Simpor och grodfötter, kommer du ihåg det?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = åtta