Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Bra att tänka på i jul

Snart är det jul, och jag tycker den här texten är väldigt bra, så vill dela den. 

Vi ger några paket från Tomten och resten från Mamma och Pappa, Något för alla föräldrar att kanske ta efter. Alla barn får inte dyra julklappar, men de barn som har föräldrar som har råd kan ju få det, men från mamma eller pappa.
På så sätt slipper något barn känna sig utanför i skolan eller på dagis, om deras Tomte inte kunnat vara lika generös.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − fyra =