Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Annons
Add Comment Register

Day 22: A song that you listen to when you’re sad

När jag är arg vill jag skrika, när jag är glad vill jag skratta och när jag är ledsen vill jag gråta. Dagens låt blir därför ingen glad låt som ska få en att må bättre. Dagens låt är en deppig låt, en låt jag kan sitta och lyssna på medan tårarna rinner längs mina kinder. Ibland lyssnar jag på låten när jag inte är ledsen, men känner att jag behöver gråta. Man behöver gråta och få ut allt man bär inombords ibland också.

Dagens artist är en av mina absoluta favoriter. Musikvärlden förlorade en legend när han dog den 12:e september 2003, men hans musik lever vidare.

Vem kunde förmedla känslor i en sång bättre än Johnny?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=clq01TXQR0s[/youtube]
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = noll