Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

EC-GO

Idag fick jag hem en påse med ekologiska och nyttiga snacks från EC-GO som jag vann i en tävling.

Påsen var en Midsommar Bag Limited Edition som dom har just nu. Den innehöll mangochips, en raw bar med kakao och mandel, chocolate chip energy bar, 70% choklad och torkade äppelstänger.

Lin och Lova slängde sig på äppelstängerna direkt. Lin tyckte inte om dom men Lova älskade dom så hon tryckte i sig båda två.Lin smakade försiktigt på raw baren. Den var helt okej tyckte hon men hon ville inte äta upp hela så Lova åt upp den med. Däremot älskade Lin energy baren med chocolate chip så den fick jag inte ha ifred. Den var även min favorit. Mangochipsen var väldigt goda också. Perfekta att ha som snacks framför tvn. Jag tycker EC-GO är ett bra alternativ till chips och godis. Väldigt bra för mig som försöker äta nyttigare just nu, och även bra snacks för barnen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 1 = sex