Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Elefanten Thilde

Lin fick en elefant när hon var liten. Elefanten Thilde. Thilde bor fortfarande kvar och nu är det Sagas tur att ärva den. Thilde är jättebra och rolig då hon är full med lappar. Alla våra barn har älskat lappar när dom varit små och Saga är inget undantag. Hon älskar att ligga och pilla på lapparna och försöka få in dom i munnen. Mitt tips till alla föräldrar är att köpa hem en leksak med många lappar.

Vi älskar vår Thilde.

20110829-151150 20110829-151204
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 6