Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Första hoppningen avklarad

Jag skulle ha börjat träna med mitt heayrope förra veckan hade jag tänkt. Sen blev jag förkyld och hade inte tid och bla, bla,bla. Dom vanliga ursäkterna. Så jag bestämde mig för att idag skulle jag börja. Det är bra att börja på en måndag, då håller man koll på hur länge man har tränat. Jag ska ju hoppa varannan dag i 10 veckor. Idag hoppade jag mitt första pass. 6×30 sekunder. Det låter hur lätt som helst, 3 minuter är ju ingenting, det klarar ju vilken barnunge som helst. Idag har jag lärt mig några saker:

1. Jag har usel kondition. Verkligen usel. Kass, noll, nada.

2. Att hoppa hopprep är jobbigt. Att hoppa med ett hopprep med tyngd i är ännu jobbigare.

3. 900 gram är mer än man tror

4. Nu vet jag varför barnmorskorna tjatar om att man ska göra knipövningar.

5. Sa jag att jag har usel kondition?

Ett pass avklarat. 10 veckor kvar. Nej, om jag skulle göra lite knipövningar kanske.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 2 =