Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Annons
Add Comment Register

Jag vill vinna 10 000 kr i produkter från min önskelista hos litenleker.se!

Nu inför juletider påbörjas det många tävlingar, vilket är jätteroligt. Det är ju alltid kul att få chansen att vinna julklappar till nära och kära. En av tävlingarna man absolut inte får missa just nu är en tävling som Litenleker.se har. Man har möjlighet att vinna produkter för 10 000 kronor! Under tiden fram till jul kommer det även lottas ut enskilda produkter från de listor som har lämnats in. Tävlingen är superenkel, och underlättar även inför julen. Man gör en digital önskelista på Litenleker,se som man sedan delar med släkt och vänner. Dom kan då gå in och se önskelistorna och direkt handla julklapparna. Man kan även ändra i listan, så om någon köper en sak från listan kan man ta bort den. På så sätt riskerar man inte att två stycken handlar samma sak. Och med en önskelista är chansen större att barnen får det dom önskar sig. Att även underlätta för släkt och vänner när dom ska handla är ju bra. Dom slipper springa runt och leta och alla vill väl slippa trängseln som är i butikerna i julhandeln. Att köpa julklapparna på nätet är så smidigt. Jag har inte varit ute i julhandeln på flera år. Istället sitter jag hemma med en kopp kaffe i värmen och klickar hem julklapparna.

Här kommer några av produkterna från min önskelista till barnen. Hela min lista hittar ni här.

 

tactic-spel-levande-charader

Lin älskar charader, så det här spelet skulle hon verkligen tycka om. Vi skulle få många timmar av skratt här hemma. Det som är bra med spelet är att det finns olika svårighetsgrader, så alla i familjen kan vara med. Spelet hittar ni här.leklyckan-ljusbox-a4-i-vitt-med-led-belysning

En ljusbox har jag velat ha länge. Nu när tjejerna fått eget rum vore det mysigt att få ställe in en ljusbox i deras rum. Lin håller ju dessutom på att lära sig att läsa och skriva, så med boxen kan hon öva på att göra ord. Ljusboxen hittar ni här.

alf-spel-monsterkuddkrig

Det är mycket spel på önskelistan i år. Både Lin och Lova älskar att spela och vi spelar minst ett spel varje dag. Därför är det roligt att ha många spel så vi kan variera lite. Det här spelet tror jag Lova skulle älska. Spelet hittar ni här.
pall-muffin-rosa

Jag håller på och inreder Lovas rum och behöver en bra och snygg förvaring till hennes duplo. Den här muffinspallen är mer på min önskelista än på Lovas, men jag tror hon skulle gilla den också. Hon kan sitta på den när hon inte använder den, och duplot förvaras under locket som hon enkelt kan öppna. Och alla älskar väl muffins? Den här är nog högst upp på min önskelista till Lova. Muffinspallen hittar ni här.warmies-sombjorn-brun

Lin är väldigt frusen av sig så det här vore en perfekt julklapp till henne. En nallebjörn som man kan värma i micron, så han blir varm och skön och håller henne varm när hon ska sova. Nallen hittar ni här.minisa-new-special-rosa-small

Lin och Lova älskar att klä ut sig i prinsessklänningar, så jag har tänkt uppdatera deras prinsessklänningsgarderob (undrar om det är ett ord). Favoritfärgen är förstås rosa. Den här klänningen skulle nog användas i många timmar både hemma och borta. En fin ballerinaklänning. Klänningen hittar ni här.

disney-tofflor-rosa

Jag kunde inte låta bli att lägga till en sak till mig själv på önskelistan. Vem skulle inte vilja ha ett par tofflor man kan värma i micron, så man kan stoppa ner fötterna i ett par varma tofflor i vinter? Inga mer frusna fötter och kalla golv. Dom här tofflorna skulle jag använda från september till maj varje år. Tofflorna hittar ni här.

Så vad väntar ni på? In och gör er egen önskelista och dela till släkt och vänner. Att man kan vinna julklappar är ju bara ett plus. Om man inte deltar kan man inte vinna. Och om man inte delar vet inte folk vad dom ska handla. Så gör er själva och släkten en tjänst, gör en digital önskelista. Mer information om tävlingen hittar ni här.

2 reaktioner på ”Jag vill vinna 10 000 kr i produkter från min önskelista hos litenleker.se!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fyra = 1