Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Julklapp från jobbet

Nu är det snart jul (om någon har missat det) och något som många ser fram emot är att få julklappar från jobbet. I år kommer jag inte få någon då jag är mammaledig, men jag vet hur förväntansfull man är varje gång det är dags att få julklappen. Vad kommer vi få i år? Jag har fått alla möjliga julklappar från mina jobb. Vissa bra, vissa mindre bra. Det är klart att det alltid är roligt att få en julklapp, men vissa julklappar har varit bättre och mer uppskattade än andra. Bästa julklappen var när vi fick gå på spa. Förra året fick vi ett par hörlurar, vilket väl var en bra present, bortsett från att dom var i företagets färger och dessutom hade företagets logga på sig. Chokladaskar tycker jag inte är så roligt att få. Visst, choklad är gott, men hur roligt är det egentligen att få bara en chokladask? Det känns som om man har tillräckligt med godis ändå till jul.

Vad är då en bra julklapp från jobbet?  

Den allra bästa julklappen är så klart pengar. Att få en extra julbonus slår det mesta. I december flyger pengarna iväg. Julklappar, julmat, nyårsmat. Listan kan göras lång.

Presentkort är alltid roligt att få. Att själv kunna välja vad man vill få i julklapp är en av dom bästa julklapparna om jag får välja. Medtryck.com har presentkort där man kan välja mellan tex köksartiklar, friskvård eller produkter till hemmet. Såna presentkort tycker jag är bra, där man har olika saker att välja mellan och inte bara kan välja saker från ett ställe eller en kategori.

Presentkorgar eller delikatesslådor älskar jag att få. Oftast är det saker i som man inte själv köper så ofta, så man får chansen att prova lite nytt. Vi fick en delikatesslåda full med korv, ost och annat gott från mitt tidigare jobb en jul och den blev mycket uppskattad även av sambon.

Knivar verkar vara en populär julklapp bland företag att ge bort. Knivar är roligt att få om det är bra knivar. Det är ju något man har användning för nästan dagligen hemma.

Något som jag gärna skulle vilja få i julklapp av jobbet men aldrig har fått är vinglas. Vinglas har man alltid användning för, det är något som jag tycker ofta saknas. Man kanske har vinglas hemma, men snygga vinglas är det ofta bristvara på.

4403-1

 

Vilken är bästa eller sämsta julklappen ni fått från jobbet?

Sponsrat inlägg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fyra = 1