Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Kan flickor bara vara prinsessor?

Jag satt och tittade på kläder på H&Ms hemsida och såg att dom har maskeradkläder till barn. Nyfiken som jag är tittade jag vad det var för maskeradkläder, och blev lite besviken. Till flickor hade dom ett enda plagg.

En prinsessklänning.

Dom hade fevingar eller en tiara också, men det är inte hela outfits, så jag tycker inte att dom räknas. Flickorna kan vara prinsessor. Inget mer.

hmprod-6

 

Då tittar vi lite på vad det fanns för maskeradkläder till pojkarna.

Först finns det piratkläder. Alla som har sett Pirates of the Caribbean vet att även flickor kan vara pirater. Det har tydligen H&M missat, här kan endast pojkar vara pirater.

hmprod-2

Vampyrer kan tydligen också bara killar vara. Återigen, H&M borde titta mer på film och tv. Vad sägs om Twilightfilmerna eller True Blood?

hmprod-5

Nästa utklädnad till pojkar är Spindelmannen. Okej, spindelmannen är en kille.

hmprod-4

Sen finns det Hulken.

hmprod-3

Sist men inte minst finns det Wonder Dude. Vart är Wonder Girl undrar jag då?

hmprod

Om flickor ska gå på maskerad får dom ett alternativ, prinsessa. Pojkarna däremot får fem olika alternativ. Hur tänkte H&M när dom tog fram dessa alternativ till barnen? Varför får flickorna endast vara prinsessor? Det finns väl massor med annat som flickor kan vara när dom ska gå på maskerad? Som pirater till exempel. Varför får pojkarna så många olika alternativ att välja på?

Varför får flickor bara vara prinsessor H&M?

3 reaktioner på ”Kan flickor bara vara prinsessor?

  1. Det fanns till Halloween, men sen verkar dom ha tagits bort igen. Flickor får kanske bara klä ut sig till annat när det är Halloween, resten av året får dom vara prinsessor.

  2. Det har funnits mer maskeradkläder på H&M tidigare ibland annat piratkläder och sjöjungfru, men det kanske är slut i lager eller har tagits bort av annan anledning.

    Kram Sanna
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − ett =