Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Lekrummet

 Nu börjar det hända lite i lekrummet. Husbokhyllan är på plats och vi har ställt in nya dockmöblerna. Gardinerna är uppsatta. Väggdekoren är på plats. Allt är inte klart ännu men det är skönt att det börjar hända lite. Jag vill ha lekrummet och barnens sovrum klara innan bebisen kommer. I lekrummet ska vi göra ett skrivbord längs med ena väggen, där barnen kan måla och pyssla. Ovanför skrivbordet ska vi ha lite hyllor. Vi behöver även köpa garderober. Till sovrummet behöver vi en säng till Lova. Sen tänkte jag köpa en tallrikshylla och ha böcker i.

  Husbokhyllan är Lin och Lovas favorit. Dom älskar sitt nya stora dockhus och leker med det varje dag. 

Jag valde att köpa lite större dockhusmöbler, som är lite mer tåliga. Dessutom tycker jag att dom passar bättre i hyllan.

Det är lite kvar att göra innan allt är klart, men jag har stora förhoppningar på att vi ska hinna få färdigt. 

4 reaktioner på ”Lekrummet

  1. Åh, större möbler till dockhus är precis det jag letar efter! Vart köpte du dina? Mvh Stephanie Brändholm
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fyra = 6