Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Leksaksservis

Idag kom leksaksservisen från Blå Elefant. Jag är så glad att jag hann beställa den innan den tog slut på lagret. Jag måste säga att det var väldigt snabb leverans. Jag har beställt från både Blå Elefant och Jollyroom senaste veckorna och båda har snabba leveranser. 1-2 dagar tills man har paketet. Suveränt!

Servisen kom i en söt liten väska.

Jag älskar den här servisen. Den är så söt. Jag skulle vilja ha en likadan, fast en riktig. Tänk att få duka fram en sådan här servis och bjuda på kaffe. Lite roligare än dom vita kaffekopparna som vi har nu. Lova kommer nog tycka om sin julklapp. Hon kommer bjuda på fika många gånger har jag en känsla av.

 


En julklapp till som läggs i julklappssäcken. Nu är jag nästan helt klar med julkapparna för i år. Och det är bara november. Det känns väldigt skönt. Slippa julhetsen och julträngseln. Istället sitta hemma med en kopp varm glögg och bara mysa, medan alla andra springer som yra höns och trängs i butikerna.

Det kommer bli en skön december i år.

 

2 reaktioner på ”Leksaksservis

  1. Vad skönt att ha alla julklappar klara, men det är ju lite mysigt att vara ute i ”julstressen” också kan jag tycka. Fast då kanske mest för att köpa något kompletterande, inte för att stressa runt och köpa allt :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = tre