Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Milf, komplimang eller förolämpning?

Att bli kallad för milf, är det bra eller dåligt? En bekant tyckte att det var en förolämpning. Hon är mamma, att bli kallad för milf var kränkande och opassande. En annan tog det som en komplimang. Hon är mamma, men fortfarande snygg.

En tidning riktad till kvinnor hade bilder på olika kändispappor, med rubriken Dilf. Om något herrmagasin hade haft liknande med texten Milf, hade det varit ok? Hade feminister rasat och sagt att det var kränkande?

Rickard Engfors kallar i ett inlägg sin väninna Pernilla Wahlgren för en schlager-MILF. Han ser det som något positivt. Lady Dahmer tycker att ordet är en förolämpning och skriver i ett inlägg: Är det bara jag som tycker att det är lite sorgligt att kvinnor tar det som en komplimang när män anser att de är knullbara?

Jag är nog mer beredd att hålla med Rickard. Att få höra att man är en milf är ju ändå i botten en komplimang, någon tycker att man ser bra ut. Efter graviditet och förlossning är det vanligt att självförtroendet får sig en törn. Att då bli smickrad av att få höra att någon finner en attraktiv kan väl inte vara fel? Jag är gärna en milf.

Pernilla, en riktig MILF

pernilla-wahlgren-kollektion
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 3 =