Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Plommonkompott

Min mamma köpte en ask med plommon till mig. Det var väldigt mycket plommon. Jag åt några, men dom var väldigt sura så dom har blivit stående på bänken. Idag bestämde jag att det var dags att göra något med dom där plommonen. Jag googlade fram ett recept på plommonkompott som innehöll:

Plommon

Kardemumma

Socker

Vatten

Allt fick stå och sjuda i en kastrull och sen svalna. Jag har aldrig gjort plommonkompott förut, men måste säga att jag blev ganska nöjd med resultatet. Den blev lite sur, så lite socker till skulle inte skada. Nu står den i kylen. Sambon tror att den kommer bli jättegod att ha på gröten till frukost imorgon.

Det återstår att se. Eller smaka snarare =)

Plommonkompott
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 2