Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Pottkalendern är underbar!

Lin bajsade på pottan! Jag älskar pottkalendern som jag fick på mässan i fredags. Idag har hon inte kissat på sig en enda gång, och bajsat två gånger på pottan. Hon älskar att sätta klistermärken.

Hade jag vetat det här hade jag skaffat en kalender för länge sedan!

Titta vad många klistermärken hon har fått sätta upp idag.

20131006-191814.jpg

Uppdatering: Pottkalendern hittar ni här http://www.minpottkalender.se

 

6 reaktioner på ”Pottkalendern är underbar!

  1. Men åh!! Fantastiskt! Vad glad jag blir att det verkar funka:) Hoppas det fortsätter i samma goda anda. Heja Lin!!

    Håller som bäst på att fixa ihop ett diplom som kommer gå att ladda ner på hemsidan när blöjan är ett minne blott – låter som att det är bäst att jag skyndar mig:)

    Karin
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × två =