Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Projekt dockhus

Jag tycker om att pyssla och göra saker till barnen. Lin och Lova har egna rum med sina leksaker och dockhus, men Saga har inget rum ännu. Hennes leksaker är i vardagsrummet och hon älskar att leka med sina systrars dockhus. Därför bestämde jag mig för att hon skulle få ett eget litet dockhus. Jag gick på jakt i källaren efter något bra att göra dockhuset av och hittade tre skokartonger som var helt perfekta. 

I källaren hittade jag även några gamla tapetrester som jag tog upp, tillsammans med lite omslagspapper. Sedan började jag att tapetsera lådorna. Det var lite knepigt och det blev kanske inte helt rakt och perfekt överallt, men det är inte hela världen.

När jag hade tapetserat alla lådorna var det bara att ställa in möblerna. Det blev ett litet kök.

Ett vardagsrum/sovrum.

Och ett badrum.

Det gick väldigt snabbt att göra lådorna och jag är nöjd med resultatet.

Saga tyckte dockhuset var jätteroligt och rev genast ut alla möbler och ställde in igen.

Även Lova ville leka med dockhuset (fast hon har ett Barbiehus, My little ponyslott och dockhus i bokhyllan).

Lådorna kan man ställa lite hur man vill. Bygga på höjden eller ställa på golvet. Leka med alla på en gång eller en i taget. Det är även lätt att plocka bort dockhuset när hon har lekt klart. Lådorna ställer jag bara i varandra och ställer in i garderoben. Sedan kan jag ta fram det igen när hon ska leka med det. På så sätt slipper det stå och ta plats i vardagsrummet. Ett bra första dockhus till en 1 1/2-åring.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 1