Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Små, små sparkar

Nu har jag äntligen börjat känna små sparkar i magen. Det kommer som små, små sparkar, och jag känner även hur den far runt där inne. Några gånger har jag även känt små sparkar när jag lagt handen mot magen. Så nu känns det även utanpå magen. Det är så mysigt att känna hur den rör sig där inne. Är verkligen en cool upplevelse som är svår att beskriva. Jag ser fram emot när man kan känna sparkarna mera på utsidan, så Lin och Lova kanske kan få känna hur bebisen rör sig. Dom är jätteglada båda två och pratar med bebisen i magen och pussar och kramar magen hela tiden. Dom vet att när sommaren är slut kommer bebisen (även om dom inte har förstått hur långt det faktiskt är kvar).

Jag har fortfarande svårt att ta in ibland att jag är gravid. Ibland glömmer jag nästan bort det, men blir påmind när magen är i vägen när jag ska göra något eller när jag känner en liten spark. På jobbet är det fullt upp just nu, och när jag är hemma tar  Lin och Lova upp all min tid, så jag har knappt tid att tänka på graviditeten. Magen växer så det knakar så snart är det svårt att glömma bort att jag är gravid. Den är mycket större nu än vad den var i samma vecka med Lin och Lova. Ibland undrar jag hur stor jag kommer att bli egentligen.

Tur att det är sommar snart, då kan jag bara ta på mig en klänning för jag lär ju växa ur alla kläder känns det som just nu. Även mammakläderna….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = tjugo sju