Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Annons
Add Comment Register

Snällkalendern

Lin och Lova älskar Snällkalendern som vi köpte och är lika nyfikna varje dag vad vi ska få göra för snällt. Första dagen skulle vi säga hej till någon vi inte brukar säga hej till. Lin sa hej till barn i skolan som hon inte brukar hälsa på. I fredags öppnade vi lucka nummer 2 och där kunde vi läsa:

img_0120

Efter att ha pratat en liten stund kom vi fram till att vi skulle åka till äldreboendet vid Lins skola och sätta upp teckningar.

img_0122
img_0121

Både Lin och Lova engagerade sig direkt och satte igång att rita teckningar när vi kom hem från skolan och förskolan.

img_0123

Åtta teckningar och två armband blev det som vi tog med oss och hoppade in i bilen. När vi kom fram var det alldeles tyst och vi hittade ingen människa. Efter en stunds letande hittade vi de boende och två i personalen i matsalen där det intogs kaffe. Tjejerna gav sina teckningar och två stycken sattes upp i matsalen där alla kunde se dem. Resten skulle sättas upp runt om på boendet. Barnen frambringade många leenden bland de äldre och det var två glada tjejer som hoppade in i bilen när vi var klara. Det kändes verkligen roligt att få ge lite glädje till de boende. Jag vet att det finns många äldre som inte får besök så ofta, eller som aldrig får besök. Därför var det extra roligt att få göra något snällt för dom.

Idag ska vi överraska någon vi tycker om. Lin och Lova vill överraska sin farmor. Så vi ska rita lite teckningar och köpa fika och åka över till deras farmor idag. Jag tror hon kommer bli väldigt glad. Om ni inte köpt någon kalender kan ni ändå se dagens snälla gärning och göra dagens lucka även ni. Ni hittar dagens lucka här: www.snallkalendern.se

En reaktion på ”Snällkalendern
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = 17