Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Snölek i solen

I helgen passade vi på att njuta av snön och solen. Det var helt underbart väder och jag fick vårkänslor trots snön. Idag är det 26 dagar kvar till sommartid så nu är det snart vår. Även om jag älskar vår, sommar och sol måste jag erkänna att det är lite mysigt med snö ibland. När solen skiner och snön ligger vit och blank är det faktiskt fint, och både jag och barnen älskar att gå ut och åka i pulkabacken. I lördags gick vi först en sväng till lekparken och gungade innan vi begav oss med snowracer och stjärtlappar till pulkabacken.

Saga tyckte det var roligt att åka i pulkan och blev arg varje gång jag stannade. Jag fick gå runt, runt med henne uppe på backen medan Lin och Lova åkte.

Lovas favorit är helt klart snowracern. Hjälm är ett måste i backen.

Jag blev väldigt imponerad av vår lilla tjej. Hon drog snowracern upp helt själv varje gång utan att klaga.

Lins kompis var med oss och åkte i backen. Hon hade med sig en snow rocket som Lin och Lova fick låna. Även jag kastade mig ut i backen på den här lilla madrassen till barnens förtjusning (det var knappt så jag fick plats med benen, haha).

Nu är det sportlov för tjejerna och vi tänkte passa på att gå till pulkabacken igen innan snön försvinner. Tyvärr hinner vi kanske inte det. Igår regnade det och idag har hälften av snön smält bort. Det lilla som ligger kvar är blötsnö så ska vi gå till pulkabacken lär vi behöva ha regnkläder på oss. Är dock osäker på om det ens finns tillräckligt med snö för att kunna åka i backen. Vi får väl spela spel och leka istället, kanske ta en promenad till lekparken. Det är inte så lätt att åka iväg och hitta på saker när man är själv hemma med tre barn. Att åka till ett lekland ensam med en 1-åring, 4-åring och en 6-åring känns inte lockande. Därför blir det hemmaaktiviteter. Tänkte lägga ut ett inlägg om aktiviteter man kan göra med barnen hemma, så håll utkik.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 2