Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Sova längre på nätterna

Finns det något man kan göra för att få en snart 5-månaders bebis att sova längre på nätterna? Lova vaknar ungefär varannan timme på natten, och har gjort det ett tag nu. Det börjar bli väldigt jobbigt, speciellt då hon vaknar och ska gå upp någon gång mellan klockan  6 och 7. Jag har ingen lust att gå och lägga mig klockan åtta varje kväll för att inte vara dödstrött dagen efter. Varje gång hon vaknar  på natten ammar hon. Jag börjar starkt överväga att gå över till ersättning för att få henne att sova mer. Hon får ibland en flaska på kvällen innan hon somnar, och då kan hon sova lite längre. Hon somnar dock runt åtta på kvällen då, och sover ibland till elva. Sen börjar hon vakna varannan timme. Jag tror att om jag börjar ge henne ersättning på kvällen och natten kommer hon kanske sova mer, men då kommer jag inte kunna amma längre. Det är redan nu lite mjölk, och slutar jag med nattamning blir det nog svårt att fortsätta amma.

Är det bara ersättning som gäller, eller finns det något annat jag kan göra för att få henne att sova längre?

En reaktion på ”Sova längre på nätterna

  1. Jag tycker du ska testa gröt. Det finns ju gröt från 4 månader.
    Jag vet verkligen hur det är. Jag lider med dig. Vi kör ju med slut på nattamning nu. Jag orkar inte mer.. går under.

    Testa gröt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × ett =