Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Tävling!

 

Värmekudden är fylld med ekologisk KRAV-märkt dinkel
Den är bra till:
– att lindra bebisens KOLIK
– att ge värme och avslappning
– att ligga mot magen

Innerkudden: beige bomullstyg, fylld med ekologisk KRAV-märkt dinkel, 
Överdraget: ekologisk och mjuk, beige TEDDY tyg, tvättbart

Du kan tävla antingen på bloggen eller instagram.

För att tävla på instagram:

Gå in på min instagram Lillaladyblogg och följ instruktionerna.

För att tävla på bloggen:

Gilla MM of Swedens facebooksida här. Lämna sedan en kommentar här nedanför och berätta varför du vill vinna värmekudden.

Tävlingen avslutas 7 december

13 reaktioner på ”Tävling!

 1. Min systerson ska bli pappa för första gången i januari. Vilken underbar julklapp det skulle bli till honom och blivande mamman :) Å vad härligt det skulle vara som lindring vid förvärkar!

 2. Är lilla bebis frusen, öm, trött och stel?
  Då är denna värmekudde från MM of sweden inte fel! <3

  Önskar vinna till bebis i magen.

  Gillar på facebook (Anna Wickman)

 3. Jag vill vinna värmekudden till min dotter! Hon är stor nu, ja, hon fyller snart 18, men i veckan har hon mått så dåligt av mensvärk och elände så hon rent tvingats åka till akuten för att få smärtstillande. Jag vet att värmen skulle lindra lite!

  Gillar på FB (Carola Lind)

 4. Jag är nybliven förälder sedan 6 veckor tillbaka, och min lilla prins har tyvärr kolik! Natt efter natt är jag uppe och vaggar och vyssjar, och man känner sig väl aldrig så ensam som 4 på morgonen? Sliter snart mitt hår, vet inte vad jag ska ta mig till. Hade varit otroligt tacksam för att få testa denna värmedyna!

 5. Hej jag gillar sidan på fb (emilia Henningor)
  Denna underbara sak hade varit guld värd att vinna för min lilla dotter hade nog älskat denna!! Våra nätter är hemska för tillfället eftersom damen har såååå ont i sin mage! Vi har precis börjat me minifom igen för att underlätta så mycket som möjligt men denna lilla underbara hade kanske gjort underverk för henne o oss<3 håller tummar o tår på att vi vinner

 6. Som personlig assistent åt en liten tjej som är multihandikappad och ibland blir väldigt orolig och ledsen med tung medicinering som följd så skulle det vara spännande att se om inte den här skulle kunna lindra ibland.

 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den fina värmekudden som vore en perfekt julklapp. Skulle överraska min bästa vän och hennes dotter med den då jag vet att den skulle komma väl till hands hemma hos dom.

  Gillar deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Gillat på Fb; Cecilia Eriksson

  Jag skulle vilja vinna denna toksöta värmekudde till min lilla tjej som trots att hon alltid är/känns kall på nätterna inte är ”vän med täcket”

 9. Gillar på FB, Jessica Åkesson.

  Jag vill vinna för att vårt första barn kommer nu i mitten på december. Hade varit underbart för den lille att få en sån här värmekudde då dem säger att det ska bli en riktig vargavinter.

 10. Jag har vaknat de senaste 2 dagarna av att min 7 månaders gosse är jätte ledsen o skriker och det är iskallt hemma och har kollat temperaturen o de har varit bara 15 grader något är fel på uppvärmningen så min gosse har fått ligga hos mig under täcket men jag tror detta är precis vad han behöver för att känna sig trygg i sin egen säng då han alltid vill sova hud mot hud med mig.. hade varit underbart att vinna så jag vet att han känner sig trygg

 11. Min 4 månader gamla tjej har så svårt att somna både dag och natt om hon inte får ligga hos mig och amma. Hon vaknar sen direkt om man lägger ner henne i sängen. Har provat det mesta men inte värmekudde. Kanske kan detta hjälpa henne att känna sig varm, trygg och ombonad även utanför famnen. Gillar på Facebook.

 12. Hej!

  Jag är gärna med!

  Gillar på FB som Kristiina Söderström.

  Det bästa man kan lägga under granen är omtanke och värme.
  En egen liten värmekudde till min lilla brorsson skulle lackas och få etikett med ”God Jul” på och massor av skön värme till nästa år få. Alltid nära närman lite extra värme kan behöva bära.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 13. Gillar på fb, Annica Beda Nilsson

  Vill gärna vinna en värmekudde till min lillaflicka. för på nätterna så vill hon hela tiden ligga vid mig och det är nog pga värmen. Men kan inte alltid vara vid henne när hon sover. Då jag har ett till barn, därför hoppas jag att detta kanske kan lösa mitt problem. 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = två