Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Tips om sajt för gravida och föräldrar

När jag fick Lin upptäckte jag hur mycket det var jag inte visste. Trots att jag har sju småsyskon och trodde att jag kunde nästan allt om bebisar så var det mycket jag inte visste, och fortfarande lär jag mig nya saker fast vi har tre barn. Datorn blev som en kompis som jag använde för att hitta svar. Jag satt på flera olika portaler, googlade och läste bloggar för att hitta svar på frågor. Som förstföderska har man många frågor och funderingar, och då är det skönt att ha många frågor samlade på ett och samma ställe. Jag vill därför tipsa om www.babytobe.se. Där finns det massor med information och artiklar. Det finns information om graviditeten, förlossning, bebisens första tid, vanliga sjukdomar, mat, amning, säkerhet och mycket annat. Sajten passar därför både gravida och oss som redan har barn. Man kan även bli medlem och få ta del av olika erbjudanden. Just nu får man rabatt på bla snuttefiltar, baby gym, gosedjur och cocoonababy madrass.

Gå in och läs mer på deras sida. Jag hittade massor med nyttig information. För som förälder blir man ju aldrig fullärd, man lär sig alltid nya saker.

2 reaktioner på ”Tips om sajt för gravida och föräldrar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sju = 1