Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Träningsutmaning

Jag har börjat träna lite smått nu. Tyvärr är motivationen inte alltid den bästa, så när jag såg utmaningen på Hot Mamas blogg kände jag direkt att det var något för mig. Tävlingsmänniska som jag är kan jag ju inte låta bli att anta utmaningen, och därmed har motivationen ökat. För att få ut maximalt av träningen har jag även kollat upp hur man gör övningarna rätt, då det är väldigt lätt att göra fel, och på så sätt inte få ut det man vill av övningen. Jag hittade en video som visar hur man gör plankan rätt, och insåg att jag har gjort lite fel hela tiden. Nu vet jag hur man ska göra. Vill ni också veta så kolla länken nedan:

Plankan instruktionsfilm

För squats, eller benböj som det även heter hittade jag denna film:

Squats/Benböj

Då Lova bara är 3 månader så kommer jag att strunta i situpsen. Det känns som om det blir ganska lagom träning ändå att börja med. Ikväll tänkte jag börja med träningen.

Beach 2013, here I come!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 3