Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Utmaning antagen

Jag har fått en utmaning av Hot Mama.

Det tog längre tid än jag trodde att svara på några korta frågor. Med en 1-åring som är överallt och tar allting så hinner man bara skriva några ord i taget, haha.

1. Vad gjorde jag för tio år sedan?

För 10 år sedan arbetade jag som servitris/bartender på en krog på söder. Det var en av dom roligaste perioderna i mitt liv, med underbara kollegor och galna utekvällar. Ibland kan jag sakna den tiden, men är ändå glad att den är över. Att vara i 20-årsåldern är kul, ett tag.

2. Vad gjorde jag för ett år sedan?

För ett år sedan satt jag hemma med en liten nyfödd Lin och oroade mig (som alla nyblivna mammor) och försökte vänja mig vid att vara mamma. Lin var världens snällaste bebis, så det var en lugn och skön tid. Hon sov hela dagarna, skrek aldrig och åt bra. Om jag hade fått frågan om två veckor däremot hade svaret blivit att vi låg på Sachsska med en RS-sjuk bebis.

3. Fem snacks jag gillar:

Jag äter hellre chips än godis. Favoriten är grillchips (så klart), sen kommer dillchips på en andra plats. Hm, 3 stycken till snacks. Lindt Intense Mint choklad är just nu en last, den är så grymt god. Sen blir det nog popcorn och sist men inte minst vickningschips.

4. Fem sånger jag kan hela texten till:

Jag är det fulaste som finns- Jojje Wadenius, Krossa alla fönster- Maskinen, To be with you- Mr Big, Handens fem fingrar- Fredrik Swahn (Lins godnattsång), Lilla Lady- Daniel Adams Ray (kommentar överflödig)

5. Fem saker jag skulle göra om jag blev mångmiljonär:

Köpa hus, Ge pengar till familjen, Ta körkort, Sätta in på ett konto till Lin, Resa utomlands

6. Fem dåliga vanor:

Envis, Glömsk, Kaffeaddict, Morgontrött, Glömsk (japp, det står två gånger)

7. Fem saker jag gillar att göra:

Vara hemma med Lin, Umgås med familj och vänner, Åka skridskor (är ju gammal ishockeytjej), Dricka kaffe och inreda hemma.

8. Fem saker jag aldrig skulle klä mig i, eller köpa:

Måste kopiera Hot Mamas två svar: Foppatoflor och jeans med hög midja. Så grymt fult. OnePiece utanför hemmet (det är okej om man är under 10 år), keps (passar inte i det), horstövlar (nu får jag väl massa skäll, men såna stövlar som går upp över halva låret, så kallade horstövlar).

9. Fem favoritleksaker

Iphone, Datorn, Mac Minin. Sen är resten barnförbjudet, haha.

10. Fem personer jag vill se göra den här utmaningen:

Bitterpappan

Miss Joi

Magda

Deer

Gotland (dags att skaffa blogg nu) 😉

8 reaktioner på ”Utmaning antagen

  1. Så modern mobil har jag inte. Min mobil kan man ringa ifrån och inte så mycket mer… Jag är ingen teknikgalning 😀

  2. Hur skulle jag hinna blogga när jag knappt hinner skita? 😉
    Föredrar att läsa din blogg…
    Hur hinner du göra så många inlägg? Sover Lin hela dagarna?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ två = 4