Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på [email protected]

Add Comment Register

Varning på barnvagnen

Det är lite skrämmande att företaget ens ska behöva skriva ut en sådan självklarhet på liggdelen till barnvagnen. Det värsta är att det finns föräldrar som säkert skulle kunna använda liggdelen och transportera bebisen i bilen med istället för barnstol. För drygt 40 år sedan var det inga konstigheter i Sverige heller, då var det så man körde hem bebisen från BB. Idag är det 2016 och idag vet man mer om hur farligt det är i trafiken och hur barn åker säkert. Tyvärr har nog inte alla länder kommit lika långt som Sverige när det gäller trafiksäkerhet.

 Never use this carrier as a means to transport an infant in a motor vehicle

En reaktion på ”Varning på barnvagnen

  1. Ibland undrar jag i mitt stilla sinne om man alltid måste utgå från att genomsnittet är lite dum i huvudet, du skulle bli förvånad om du visste vilka konstiga frågor om barn man kan få….Jag kan bli förvånad över att människor kan leva ett halvt liv och inte veta vissa saker. En mamma som var över 30 år och som fått sitt första barn visste inte vad prematur betydde, och jag undrade för mig själv hur hon inte kunnat hört det ordet förut, efter att ha varit gravid och fött barn med allt vad det innebär. Nu medför ju inte det en fara för barnet att inte ha den kunskapen men det finns betydligt värre exempel!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 8 = ett