Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Vin, bad och en smart blondin

Vinet stod i kylen och var alldeles för kallt. Jag var ju sugen på ett glas nu. Vad göra?

Tur att jag låg i badet, var bara att sänka ner glaset i vattnet, och vips var det lagom temperatur.

Jag säger som det gamla ordspråket: Snygg får man vara, men inte dum,

20111001-213012.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − 1 =