Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Vinn fyra biljetter till Cirkus Scott

Nu är det dags för tävling igen, med en riktig lyxvinst!
img_9334.jpg

För första gången så gästar figurerna Babblarna Cirkus Scott, Sveriges Största Cirkus.

Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo kommer att uppträda tillsammans med språngbrädeshoppande och trapetsflygande cirkusartister. Busa med vackra välskötta cirkushästar, dansa med Cirkus Scotts dansare, ponnyer och hundar. Under sitt äventyr i Cirkus Scotts manege möter de även grisar, getter, magiker och en tvättäkta cirkusprinsessa!.

Självklart kommer de även sjunga och dansa till Babblarnas fantastiska musik. Tre duktiga sångare med åtta musiker spelar all musik live.

Nu har en av er chansen att vinna ett VIP- paket med fyra biljetter till Cirkus Scott på Gärdet i Stockholm och se Babblarna.
I vinsten ingår dryckes och popcornbiljetter samt fyra biljetter som går att utnyttja bland Cirkus parkens alla aktiviteter. Efter föreställningen får man givetvis fotas och hälsa på Babblarna.
För att vara med i tävlingen:
Svara på frågan När har Babblarna på Cirkus Scott premiär? Lämna ditt svar i en kommentar nedan och skriv även vem av Babblarna som är din favorit. 

 

Tävlingen avslutas 31/8 kl 23.59

 

 

 

 

 

 

26 reaktioner på ”Vinn fyra biljetter till Cirkus Scott

 1. 8 sept är det premiär!
  Mina tre barn älskar alla Babblarna.
  Men favoriten blir Diddi. När lilltjejen är ledsen och säger ”ingen tycker om mig”, då kan faktiskt Diddi få henne glad igen! Att få en riktig bamsekram av Babblarna på Cirkus är vad mina barn behöver just nu då det varit ledsamheter på skolan …

 2. Har 2 st Bibbi beundrare här hemma.
  Babblarna har premiär den 8/9 och det är samma datum som min son fyller år på😍 läste om föreställningen igår och gick in på circus och kollade priser för det här hade verkligen mina babblarälskare tyckt om men med 3 barn och redan handlade presenter, kalas på gång och renovering här hemma så säger ekonomin stopp. När jag läste om din tävling här idag så blev jag så glad, nu kanske vi har en liten chans att barnen kan få gå ändå, fast chansen är minimal så är det värt att chansa😀🙏🏻
  Mvh mamma Jenny

 3. 8 September är premiärdatumet. Sagas favorit är Doddo. Vilken grej! Både Babblarna och Cirkus Scott på en och samma gång. Barnen kommer ju svimma av lycka! Ser framför mig hur fansen på gamla Beatles- och Back Street Boys-konserter stod och skrek och grät av kärlek. Kanske inte blir riktigt samma känslostorm, men nästan :)

 4. 8:e september
  Äldsta barnets favorit är Doddo och yngsta har Bobbo som hon gärna går omkring och kramar och pratar med.

 5. Den åttonde september är det dags!
  Min sexåring och fyraåring har vuxit upp med Babblarna och babb-appen. Nu har lillasyster blivit ett år och Babblarna är vår räddning. Hon har lite svårt på pottan och är inte så nöjd att bli matad, men när vi sätter på babblarnas första låt och stompa-lång-sången så går bägge dessa som en dans. Ibland räcker det med att syskonen sjunger sångerna så blir det lycka i pottan eller så gapas det stort i matstolen. Skulle vara en dröm att ta med alla tre på denna babbel-fest!
  Och allas favorit – Diddi!!!

 6. Stockholmspremiär 8/9 2016.
  Familjens favorit är Bibbi.
  Skulle vara väldigt roligt att vinna biljetterna och att barnen får uppleva föreställningen!

 7. Hej!

  Svar: 8 september.

  Vår favorit är Diddi! Så färgglad och härlig som sprider glädje och lycka! Omtyckt, kramad och som syns. Precis så som alla barn borde få känna, uppleva och vara! Vilken förebild.
  Tänk att få överraska familjen med detta! Cirkus med deras favoriter, delad glädje är mångdubbel glädje!

  Ha en underbart fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina Söderström.

 8. Den åttonde september har de premiär. Min dotter avgudar babblarna, men diddi är nog den stora favoriten :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = tjugo